Latest Donation: 

Le Pleb Royale
42 Sats

One.. Two.. One.. Two.. Testing.. One.. Two.. Testicles...

BitcoinWiki.nl
4242 Sats

Bitcoinwiki voor Nederlanders EN BELGEN ????????????????????

Anonymous
707 Sats

Hi Belgium Noderunner frens????

@roynode
2100 Sats

Leuk jullie overal tegen te komen!

Anonymous
2100 Sats

Noderunners wtf

@einzie
210 Sats

Tsjaads!

Michilis
21 Sats

Test Test

yeehaw
4 Sats

dfbdsfgdfgfdg

Belgian Bitcoin Embassy

Seedsigner Workshop

Seedsigner Workshop

Datum

19:00 -
22:00
21 sep, 2023

Locatie

Little Bun Antwerpen

Prijs

€60

De meetup van 21 september 2023 zal er iets anders uit zien dan we gewend zijn. We doen een workshop, waar we samen een Seedsigner kunnen bouwen, en leren hoe we op een correcte manier met dobbelstenen een veilige seed kunnen samenstellen.

Het doel van een SeedSigner is om de kosten en complexiteit van het gebruik van Bitcoin multi-signature wallets te verlagen. Daarom biedt SeedSigner iedereen de mogelijkheid om een verifieerbaar air-gapped, staatloos Bitcoin-ondertekeningsapparaat te bouwen met behulp van goedkope, openbaar en breed beschikbare onderdelen (samen meestal minder dan € 60,00).

SeedSigner helpt gebruikers bij het betrouwbaar genereren van privésleutels en het opzetten van een wallet met meerdere handtekeningen (multisig), en stelt gebruikers in staat transacties met Bitcoin te ondertekenen via een veilig, air-gapped ondertekeningsmodel met QR codes…

Het lijkt misschien een beetje intimiderend, maar een Seedsigner is bijzonder makkelijk om zelf te bouwen. Doordat je weet hoe alles in elkaar zit, kan je later makkelijk een onderdeel vervangen of herstellen, of een volledig nieuwe Seedsigner bouwen. Het is bovendien erg leuk om in elkaar te knutselen.

Het is wel nog altijd erg lastig om aan een Raspberry Pi Zero te raken. We zijn er echter in geslaagd voldoende voorraad van al de vereiste onderdelen (Pi Zero, display, camera, SD-kaartje, behuizing) samen te brengen. Op die manier kunnen we iedereen de kans geven om er zelf mee aan de slag te gaan.

Uiteraard is onze meetup net zoals altijd vrij te volgen op locatie en vragen we geen toegangsprijs. Iedereen die dat wil, kan mee volgen hoe we een Seedsigner bouwen “from scratch”.

We vragen wel aan deelnemers die via ons de benodigde hardware willen bestellen, om in te schrijven via onderstaande link. Op die manier hebben we een idee van het aantal deelnemers, en kunnen we ook voor voldoende onderdelen zorgen.

Bonus: Brinkie van de Noderunners zal zorgen voor een exclusieve, speciale, “limited edition” behuizing om onze Seedsigners in te bouwen.

Uitzonderlijk nog 4 extra beschikbaar

Datum

19:00 -
22:00
21 sep, 2023

Locatie

Little Bun Antwerpen

Prijs

€60

When

21 sep, 2023

Where

Little Bun Antwerpen

Prijs

€ 60

Related events