Latest Donation: 

Le Pleb Royale
42 Sats

One.. Two.. One.. Two.. Testing.. One.. Two.. Testicles...

BitcoinWiki.nl
4242 Sats

Bitcoinwiki voor Nederlanders EN BELGEN ????????????????????

Anonymous
707 Sats

Hi Belgium Noderunner frens????

@roynode
2100 Sats

Leuk jullie overal tegen te komen!

Anonymous
2100 Sats

Noderunners wtf

@einzie
210 Sats

Tsjaads!

Michilis
21 Sats

Test Test

yeehaw
4 Sats

dfbdsfgdfgfdg

Belgian Bitcoin Embassy
21 redenen waarom Bitcoin de wereld zal redden

21 Redenen waarom Bitcoin de wereld zal redden

21 Redenen waarom Bitcoin de wereld zal redden

 1. Bitcoin is niet te confisqueren, er is geen toestemming vereist, is opgebouwd uit open-source software, kent geen grenzen en realiseert absolute schaarste.
 2. Bitcoin bewerktstelligt de gedecentraliseerde limitatie van de geldhoeveelheid door de samenwerking van alle gebruikers.
 3. Bitcoin is een nieuwe vorm van natuurlijke selectie en radicale soevereiniteit. Bitcoin is financiële soevereiniteit.
 4. Bitcoin is zelfleiderschap en zelfverantwoordelijkheid.
 5. Bitcoin kan corruptie beperken tot betekenisloze niveaus.
 6. Bitcoin is P2P-geld (persoon tot persoon) en banken worden niet vertrouwd. Bitcoin maakt het mogelijk om privé zaken te doen zonder inmenging van onderdrukkende overheden.
 7. Bitcoin is waarheid op een Timechain. De Bitcoin Blockchain is eigenlijk een tijd ketting die transactiegegevens voor altijd opslaat, een grootboek dat bijna onmogelijk te veranderen is.
 8. Bitcoin is een echte bescherming van je persoonlijke rijkdom en conserveert perfect je toekomstige energie.
 9. Bitcoin maakt handel en kapitalisme mogelijk in gebieden in de wereld met weinig tot geen bestaande financiële infrastructuur.
 10. Bitcoin is hard geld (koopkracht in de tijd, NgU-technologie) en ontneemt centrale banken de mogelijkheid om ons geld te controleren en te devalueren in hun voordeel. De Bitcoin-standaard.
 11. Bitcoin is hoop op verandering; Bitcoin zal het keerpunt zijn van een zieke samenleving.
 12. Bitcoin ontdoet regeringen en het militaire industriële complex van directe financiering voor hun handelsoorlogen over de hele wereld, je kunt geen oorlogen financieren met Bitcoin.
 13. Bitcoin is een instrument dat mensen helpt om uit het systeem te stappen, om te ontsnappen aan het Banksters-kartel.
 14. Bitcoin geeft de mensen de waarde van hun werk, scheidt staat en geld; en stopt zo met het betalen van de inflatie.
 15. Bitcoin is eindeloze innovatie, want hoe meer oplossingen er worden ontwikkeld, hoe meer nieuwe ideeën er ontstaan. Bitcoin is een levend organisme, er zijn geen beperkingen.
 16. Bitcoin is de ontsnapping uit de schuldenslavernij. Bitcoin is spaartechnologie, volledig omgekeerd aan de huidige consumptiementaliteit die leidt tot eindeloze verspilling van grondstoffen.
 17. Bitcoin is groen. Het delven (creëren) van nieuwe bitcoins gebruikt dat soort energie dat normaal gesproken wordt verspild (zie schaliegas omgezet in energie voor het delven van BTC, geothermische energie van vulkanen, overschotten van hydro-energie). Het delven van BTC vervuilt de planeet niet zoals het delven van goud of USD (aka oorlogen).
 18. Empowerment van het zelf, niet-censureerbare energiestroom, bevordering van gelijkheid, niemand blijft achter, lagere toegangsbarrière.
 19. Bitcoin stimuleert positieve acties en straft negatieve acties zwaar af.
 20. Bitcoin brengt gelijkgestemde mensen samen en genereert een betere toekomst voor de mensheid.
 21. Bitcoin, omdat FUCK de banken!


   

  Origineel gepubliceerd op substack

Writer

Michilis
In 2019, toen een vriend me erop attendeerde, begon ik serieus onderzoek te doen naar Bitcoin. Sindsdien heb ik een diepgaande interesse ontwikkeld voor de mogelijkheden die Bitcoin biedt en ik ben vastbesloten om anderen te helpen de voordelen van deze technologie te begrijpen en te omarmen.
Share this Post:
QR Code michilis@bitcoindelta.club
Please send a small Bitcoin payment via Lightning to enable comments.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts