Latest Donation: 

Le Pleb Royale
42 Sats

One.. Two.. One.. Two.. Testing.. One.. Two.. Testicles...

BitcoinWiki.nl
4242 Sats

Bitcoinwiki voor Nederlanders EN BELGEN ????????????????????

Anonymous
707 Sats

Hi Belgium Noderunner frens????

@roynode
2100 Sats

Leuk jullie overal tegen te komen!

Anonymous
2100 Sats

Noderunners wtf

@einzie
210 Sats

Tsjaads!

Michilis
21 Sats

Test Test

yeehaw
4 Sats

dfbdsfgdfgfdg

Belgian Bitcoin Embassy

Eenvoudig Bitcoin kopen en verkopen met de Relai-app: zo werkt het

Bitcoin kopen - Ontvang 0,5% korting op je Bitcoin-aankopen bij Relai met de code 'BBE'

Ben je op zoek naar een betrouwbare en veilige manier om Bitcoin te kopen? Dan is Relai de oplossing voor jou! Relai is een Zwitserse Bitcoin exchange die het kopen van Bitcoin gemakkelijk en snel maakt, zonder dat je een account hoeft aan te maken of persoonlijke informatie hoeft te verstrekken. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Relai en profiteer van de 0,5% korting op je Bitcoin-aankopen met de code ‘BBE’.

Wat is Relai?

Relai is een Zwitserse Bitcoin exchange die is opgericht in 2019. Het doel van Relai is om Bitcoin voor iedereen toegankelijk te maken en het kopen en verkopen van Bitcoin zo eenvoudig mogelijk te maken. Met Relai kun je Bitcoin kopen en verkopen zonder een account aan te maken of persoonlijke informatie te verstrekken. Je hebt alleen een smartphone nodig (Android of iOS).

Hoe werkt Relai?

Relai werkt heel eenvoudig. Je downloadt de Relai-app op je smartphone via deze link: https://relai.me/download en maakt een Bitcoin wallet aan. De app zal 12 woorden genereren. Schrijf deze zorgvuldig op en bewaar deze op een veilige locatie (bewaar je 12 woorden nooit digitaal!). Dit is de backup van je Relai wallet. Vervolgens kun je Bitcoin kopen en verkopen met behulp van de app. Het enige wat je hoeft te doen is het invoeren van het bedrag dat je wil kopen of verkopen. Indien je een externe wallet wil gebruiken in plaats van de wallet die door Relai is gegenereerd kan je ook een Bitcoin adres opgeven. De betaling verloopt via SEPA-bankoverschrijving, Visa/Mastercard of Apple pay/Google pay. Relai werkt samen met verschillende partners om ervoor te zorgen dat je de laagste tarieven krijgt en er geen verborgen kosten zijn.

Wat zijn de voordelen van Relai?

Relai heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere Bitcoin exchanges. Ten eerste is Relai veilig en betrouwbaar. Relai heeft een licentie van de Zwitserse toezichthouder op financiële markten en voldoet aan alle geldende regelgeving. Bovendien is het mogelijk je Bitcoin naar een eigen wallet te sturen, wat betekent dat de exchange zelf (en eventuele hackers van de exchange) nooit toegang hebben tot jouw Bitcoin.

Een ander voordeel van Relai is dat het heel gebruiksvriendelijk is. Je hebt geen account nodig en hoeft geen persoonlijke informatie te verstrekken. Je kunt eenvoudig Bitcoin kopen en verkopen via de app. De tarieven zijn laag en er zijn geen verborgen kosten.

Ten slotte biedt Relai ook de mogelijkheid voor Dollar Cost Averaging (DCA). Dit betekent dat je volgens een zelf gekozen frequentie (bvb wekelijks) een specifiek bedrag aan Bitcoin koopt. Een DCA order hoef je maar eenmalig in te stellen, en Relai zal het op de achtergrond voor jou blijven uitvoeren. Het laat je toe om eenvoudig te sparen in Bitcoin zonder je bezig te houden met de koerswaarde.

Hoe krijg je 0,5% korting op je Bitcoin-aankopen bij Relai?

Bespaar 0,5% in fees op je Bitcoin-aankopen bij Relai: je hoeft enkel de code ‘BBE’ in te voeren tijdens het aankoopproces. Met deze code krijg je 0,5% korting op het totale bedrag van je Bitcoin-aankopen. Naast het persoonlijk voordeel steun je hiermee ook de BBE!

Video Tutorial by Bitcoin Brabant

Conclusie

Al bij al biedt Relai een snelle, eenvoudige en veilige manier om Bitcoin te kopen en te verkopen zonder een account of persoonlijke informatie. De tarieven zijn laag en er zijn geen verborgen kosten. Bovendien kun je met de Relai-app je Bitcoin veilig opslaan en gemakkelijk toegang krijgen tot je portemonnee. Door gebruik te maken van de code ‘BBE‘ krijg je bovendien 0,5% korting op je aankopen en steun je de BBE. Of je nu nieuw bent in de wereld van Bitcoin of al ervaring hebt, Relai is zeker het proberen waard. Aarzel niet en begin vandaag nog met het kopen van Bitcoin met Relai.

Share the Post:

Related Posts