Latest Donation: 

Le Pleb Royale
42 Sats

One.. Two.. One.. Two.. Testing.. One.. Two.. Testicles...

BitcoinWiki.nl
4242 Sats

Bitcoinwiki voor Nederlanders EN BELGEN ????????????????????

Anonymous
707 Sats

Hi Belgium Noderunner frens????

@roynode
2100 Sats

Leuk jullie overal tegen te komen!

Anonymous
2100 Sats

Noderunners wtf

@einzie
210 Sats

Tsjaads!

Michilis
21 Sats

Test Test

yeehaw
4 Sats

dfbdsfgdfgfdg

Belgian Bitcoin Embassy

Bitcoin Kopen

Er bestaan verschillende platformen waar je Bitcoin kan kopen. Wij raden steeds het gebruik aan van platformen die peer-to-peer (p2p) zijn en geen informatie vragen van de gebruikers (no-KYC), in lijn met het Bitcoin ethos.

KYC (Know Your Customer) regels bestaan enkel voor financiële controle en zijn een rechtstreekse aanval op de privacy van het individu. Als je een wisselkantoor met KYC gebruikt weet dan dat de Bitcoin die je daar koopt pas echt van jou zijn wanneer je ze van die platformen weghaalt.

Soft-KYC is de meest eenvoudige manier om te starten met het kopen van Bitcoin. Stuur geld vanuit je bankrekening naar een van de volgende platformen en de Bitcoin wordt vervolgens gestort op een wallet die je zelf beheert.

Soft-KYC Exchanges

Dollar cost averaging website

Beschrijving: Bitcoin sparen kan niet eenvoudiger dan met de getbittr app. Stel 1 maal (!) bijvoorbeeld een wekelijkse doorlopende opdracht in via je bank, en kijk hoe de bitcoins elke week binnenkomen op je wallet

Website: https://getbittr.com/

Pocket

Dollar cost averaging website

Beschrijving: Bitcoin sparen kan niet eenvoudiger dan met de Pocket app. Stel 1 maal (!) bijvoorbeeld een wekelijkse doorlopende opdracht in via je bank, en kijk hoe de bitcoins elke week binnenkomen op je smartphone.

Website: https://pocketbitcoin.com/

Pocket Bitcoin

RELAI

Dollar cost averaging app

Beschrijving: Bitcoin sparen kan niet eenvoudiger dan met de Relai app. Stel 1 maal (!) bijvoorbeeld een wekelijkse doorlopende opdracht in via je bank, en kijk hoe de bitcoins elke week binnenkomen op je smartphone.

*Momenteel niet beschikbaar in de Apple App store

*Gebruik code ‘BBE’ voor 0,5%
korting op uw aankoop!

Website: https://relai.ch/

Disclaimer: BBE beveelt enkel exchanges aan waar we zelf tevreden over zijn. Sommige van onze links bevatten een referral link, waardoor wij een klein percentage verdienen aan eventuele transacties.