Latest Donation: 

Le Pleb Royale
42 Sats

One.. Two.. One.. Two.. Testing.. One.. Two.. Testicles...

BitcoinWiki.nl
4242 Sats

Bitcoinwiki voor Nederlanders EN BELGEN ????????????????????

Anonymous
707 Sats

Hi Belgium Noderunner frens????

@roynode
2100 Sats

Leuk jullie overal tegen te komen!

Anonymous
2100 Sats

Noderunners wtf

@einzie
210 Sats

Tsjaads!

Michilis
21 Sats

Test Test

yeehaw
4 Sats

dfbdsfgdfgfdg

Belgian Bitcoin Embassy

Bitcoin Atlantis – Dag 1 – Interview met Alex

Dit is de dolgelukkige en dronken versie van de “Alles voor Bitcoin” podcast. In deze aflevering gaan we zitten met Alex, een Belgische bitcoiner in de Philosopher’s Stone Room van een designcentrum op Madeira. In een open gesprek deelt Alex zijn onverwachte introductie tot de wereld van cryptocurrencies en zijn weg naar Bitcoin.

Alex deelt zijn fascinerende verhaal over het erven van een USB-stick vol met Ethereum van zijn vader en hoe dit zijn toegangspoort werd tot de wereld van cryptocurrencies. Van het overkopen van deze Ethereum van zijn broers en zussen tot uiteindelijk de wereld van de Bitcoin ingaan, Alex deelt zijn ervaringen en perspectieven in een boeiend gesprek.

Alex en de gastheer bespreken belangrijke thema’s in cryptocurrency, zoals het idee van vervuiling, de filosofie achter Bitcoin, en de kracht van het hebben van iets tastbaars. Alex deelt ook zijn kijk op de belangrijke rol die Bitcoin speelt in het uitdagen van het systeem en het belang van educatie in het gebied.

Naast het delen van zijn eigen reis, bespreekt Alex ook zijn ervaringen bij een Bitcoin conferentie en de belangrijke lessen die hij daar leerde. Van het begrijpen van de kracht van de Bitcoin-gemeenschap tot het ontmoeten van invloedrijke figuren in de gemeenschap, Alex deelt inzichten die waardevol zijn voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde Bitcoiners.

Kom genieten van dit boeiend gesprek dat wordt versterkt door de charme van een goed glas en de gezellige sfeer van de “Alles voor Bitcoin” podcast. Leer van Alex zijn verhaal en laat je inspireren om je eigen reis in de wereld van Bitcoin te beginnen.

https://allesvoorbitcoin.podbean.com/e/bitcoin-atlantis-dag-1-interview-met-alex/

Beluisteren op:

Please send a small Bitcoin payment via Lightning to enable comments.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

EP117 – Thomas Spaas part 3 – btc en venootschappen

EP117 – In Aflevering 117 van de allesvoorbitcoin.be podcast gaan we opnieuw praten met Thomas Spaas, (https://www.consysta.com/ )

We hebben het over standaarden, chocolade, angst, brooddozen, hebzucht, bitcoin taxatie als venoostschap en veel meer..

EP116 – Speech in transmission

EP116 – Aflevering 116 is een gesprek over de nieuwtjes van de afgelopen week, we praten over Roger Ver, Samourai, privacy, lighting apps, wallets, de macht van middlemen en meer…